23948sdkhjf

Nytt restaurangkoncept i Mirum Galleria

I mitten av december öppnar Taco Bar och Choice of sallad en ny restaurang i Mirum Galleria
Taco Bar blir den andra i Norrköping och Choice of Sallad den första i regionen, bägge kommer att drivas av Josef Esmerson som sedan tidigare driver Taco Bar i Norrköpings centrum. Taco Bar är en Tex-Mex kedja som såg dagens ljus redan 1983 i Stockholm och som nu finns på dryga 20 platser runt om i Sverige.

- Vi har en stark efterfrågan från våra kunder som visar att det finns utrymme för ytterligare en restaurang i Norrköping. Restaurangen blir på ca 300 kvm med dryga 90 sittplatser och med en mycket trevlig uteservering, säger Lars Callebro VD på Svenska Taco Bar i ett pressmeddelande.

Taco Bar är ett enkelt och prisvärt sätt att umgås över en bit mat eller något att dricka, dag såväl som kväll. På Taco Bar är kvaliteten och ursprunget på råvarorna en självklarhet t.ex. så är nachochipsen stonegrounded från York, Pennsylvania USA. Guacamolen görs på avokado från ett område som heter Uruapan som ligger väster om Mexico City och avokadon som används växer på särskilda platser och plockas på bestämda tider på året.

- För en kort tid sedan berättade vi att Stars and Stripes öppnar sin första restaurang i Östergötland i Mirum Galleria och nyligen blev det klart att det anrika Finbageriet Kamraterna också öppnar hos oss. Det visar att det finns en stor efterfrågan på olika sorters mat och dryck på Mirum Galleria och det är därför extra roligt att få in Taco Bar och Choice of Sallad med sina välkända koncept hos oss, säger Peter Löfquist Center Manager på Mirum Galleria.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063