23948sdkhjf
Logga in eller skapa för att spara artiklar
Få tillgång till allt innehåll på Food Supply
Ingen bindningstid eller kortinformation krävs
Gäller endast personlig prenumeration.

Köttbar i konkurs

Grönvalls hallar öppnade i somras med fokus på hummer och kött, nu har Köttbaren gått i konkurs

Grönvalls hallar som öppnade i somras skulle ha fokus på försäljning av hummer och kött, nu har Köttbaren som huserade där gått i konkurs efter mindre en ett halvårs verksamhet, skriver Helsingborg Dagblad. Kunderna har lyst med sin frånvaro.

– Jag har öppet i dag och i morgon, det är allt jag vet, sa den tidigare ägaren Petter Bengtsson i artikeln. Konkursförvaltaren har annonserat ut om verksamheten och hoppas hitta en köpare.

Urspungsidén med Grönvalls hallar var att samla mellan 15 och 20 butiker och serveringar under samma men detta har våsat sig svårare att nå upp till i och med den rådande konjunkturen.

– Jag hyser förhoppningen att någon, på ett eller annat sätt, ska fortsätta på det koncept som redan finns. Det har tidigare funnits någon som har visat intresse, säger Ingmar Grönvall.

.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.109|