23948sdkhjf

Boxon växer

Boxon statsar på ny anläggning som ska effektivisera logistikhanteringen
Boxons verksamhet växer. Företaget bygger ut sitt huvudlager i Helsingborg för att modernisera och effektivisera logistikhanteringen. När nu spaden har satts i marken är det för att konsolidera sex olika lagerpunkter i södra Sverige.

- Nu får vi ett enda lager i Södra Sverige, som komplement till vårt andra huvudlager i Eskilstuna, att serva våra kunder från. Den här effektiviseringen kommer att få stor betydelse för vårt förbättringsarbete och samtidigt samlar vi våra styrkor på en plats. Vi har nämligen tillräcklig markyta tillgänglig på Väla Södra i Helsingborg där vårt huvudkontor redan finns idag. Att bygga på vår egen tomt var till slut den smidigaste lösningen av flera alternativ, berättar VD Anders Yllforr i ett pressmeddelande.

Det blir ett lager av allra modernaste snitt; 16 000 kvm stort efter tillbyggnad, 12 meter högt och fyllt med det senaste i utrustning för effektiv lagerhantering. Det nya lagret, som kommer att stå klart under sommaren 2013, möjliggör en fortsatt tillväxt för verksamheten i Södra Sverige och Danmark.


Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063