23948sdkhjf

Nordic Sugar och Movement Sales Partner inleder samarbete

Nordic Sugar AB och Movement Sales Partner AB inleder fr.o.m. den 1/3 2013 ett samarbete på den svenska dagligvarumarknaden.
Nordic Sugar AB och Movement Sales Partner AB inleder fr.o.m. den 1/3 2013 ett samarbete på den svenska dagligvarumarknaden. Uppdraget för Movement Sales Partner omfattar att sköta fältsäljbearbetningen på dagligvarumarknaden i Sverige. Övriga funktioner som distribution, KAM-ansvar etc utförs även i fortsättningen av Nordic Sugar’s egen organisation.

- Vi är mycket nöjda och ser framemot att inleda ett säljsamarbete med Movement Sales Partner. Movement är ett erfaret säljbolag med kompetens som väl matchar vårt varumärke Dansukker. Vi upplever att vårt varumärke Dansukker har en naturlig placering/plats i Movements portfölj. Vår förväntning är att vi skapar kontinuitet och ytterligare ökar vår distribution, närvaro i butik och förstärker Dansukker varumärket på dagligvarumarknaden. Vi fortsätter vår målsättning att driva och utveckla kategorin genom inspirationsaktiviteter gentemot konsumenten. Företagskulturen med engagemang och öppenhet tilltalade oss att välja Movement Sales Partner, säger Fredrik Landgren, Marknadschef på Nordic Sugar AB i ett pressmeddelande.

- Det är naturligtvis mycket hedrande och inspirerande att få förtroendet att utföra framtida säljbearbetning i butik för Nordic Sugar. Varumärket Dansukker är verkligen starkt och deras produktutveckling är mycket imponerande och framgångsrik. Vår uppgift blir nu att genom ett nära samarbete säkra fortsatt framgång genom ett offensivt arbete på fältet som ger butikerna än större anledning att arbeta aktivt med hela sockerkategorin, säger Per Ericsson VD på Movement Sales Partner AB.
Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.156