23948sdkhjf

Framgång för Coop Extra- butik

Coop Extra på Lyviksberget i Ludvika är en framgångssaga med en omsättning på över 100 miljoner
Coop Extra på Lyviksberget har inget att klaga på, med nöjda kunder och en omsättning som når en bit över 100 miljoner har de inga problem på marknaden inom regionen, skriver Dalarnas Tidningar.

– Det är bra bit över 100 miljoner. Bland landets 55 Coop Extra-butiker hamnade vi i fjol bland topp fem när det gäller omsättningsökning. Vi har kunder bland annat från Kopparberg, Grängesberg, Nyhammar och Smedjebacken. Det verkar som att folk åker en bit för att handla. Förra året ökade omsättningen med elva procent. Det är fantastiskt bra, säger butikschefen Daniel Klint i artikeln.

Investeringar och ny delikatessavdelning
– Vår butik är ju ganska ny, fem år gammal, så vi har inte behov av samma investeringar som de andra butikerna. Men vi har investerat cirka 700 000 kronor i ett elektroniskt hyllkantsystem som togs i drift i början av december. Nu behöver vi bara klicka på datorn så kommer rätt pris ut på hyllorna och det underlättar för oss att vi slipper byta etiketter. Och i slutet av februari öppnar vi vår nya delikatessavdelning med försäljning av charkprodukter. Vi kommer att fördubbla ytan för manuell försäljning av charkvaror med större sortiment och det blir ökade öppettider. Vi vet att detta är något kunderna efterfrågar så här investerar vi cirka 500 000 kronor, berättar Daniel Klint.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.908