23948sdkhjf

MatHem.se är Årets matsajt 2012

MatHem.se tog hem priset för Årets matsajt 2012 på Internetworlds Topp 100-lista, där MatHem.se återfanns för tredje året i rad. MatHem-appen och recept-widgeten på Tasteline var några av funktionerna som föll juryn i smaken.
På Internetworlds prisutdelning igår kväll tog MatHem.se hem det ärofyllda priset Årets matsajt 2012. På plats fanns bland andra MatHem.se's grundare och VD Tomas Kull och CTO Fredrik Sewén.

Juryns motivering
Med Mathems snygga och vassa appar kan vi handla vår mat när vi sitter på bussen, eller fixa helgmaten under det tråkiga jobbmötet. Funktionen att lägga hela recept, kompletta med alla varor och utskrivna instruktioner, direkt i shoppingkassen förenklar vardagen för kunderna. Och vi gillar den nya, smarta widgeten som gör att vi med ett enkelt klick kan lyfta ingredienserna från systersajten Tastelines tusentals recept direkt in i vår shoppingkasse hos Mathem.

-Vi ser internet som en helhet, och har försökt göra MatHem gränslöst för kunden genom att jobba mycket med vår mobilapp. Vi kan erbjuda kunden samma funktionalitet oavsett om de sitter på dator, mobil eller läsplatta. Vår recept-widget på Tasteline är också en nyhet, där man enkelt kan handla ingredienserna från Tastelines recept på MatHem.se. Det känns riktigt kul att vi uppmärksammas för allt arbete vi lägger på att förbättra kundupplevelsen, säger Fredrik Sewén, CTO MatHem.se i ett pressmeddelande.


Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078