2027 ska företaget med sitt enorma äggkokeri ha dubblerat sin produktion berättar vd Magnus Franzén för Motala & Vadstena Tidning.
Planen var redan innan pandemin att expandera stort, men det är först nu som man anser att det är läge att slå slag i saken. Detta i samband med att man fått tillstånd från Länsstyrelsen att producera 10 000 ton ...
Mixum vill dubbla produktionen på fyra år
Greenfood-ägda Mixum i Motala siktar på dubbel produktion – inom fyra år.
![](https://image.nordjyske.dk/users/nordjyske/images/89447231.jpg?t%5Bstrip%5D=true&t%5Bcrop%5D%5Bwidth%5D=2560&t%5Bcrop%5D%5Bheight%5D=1439&t%5Bcrop%5D%5Bx%5D=0&t%5Bcrop%5D%5By%5D=0&t%5Bresize%5D%5Bwidth%5D=660&t%5Bresize%5D%5Bheight%5D=371&accessToken=048b283edcd37feecbe3067c2ba2e06987e142b157e01912108063ba470bb969)
Mixum har bland annat ett stort äggkokeri, men producerar även pastasallad bland annat. Foto: Kollage / Mixum / Colurbox
Vill du få åtkomst till allt?
Prova 30 dagar för 0 kr.
Inga bindningstider eller kortuppgifter krävs.
Prova nu
Köp en prenumeration
Utforska våra prenumerationslösningar och välj den som passar dina behov.
Välj din prenumeration