23948sdkhjf

Fördubblad omsättning för SkickaTårta.se

Under maj månad omsatte företaget 495 000 SEK, vilket är dubbelt så mycket som förra året.
Malmöföretaget SkickaTårta.se omsatte 495 000 SEK i maj, dubbelt så mycket som under samma månad förra året enligt ett pressmeddelande. Det är inte bara antalet besökare på SkickaTårta.se som har ökat drastiskt, det är även en betydligt större andel som gör beställningar. Hela 82 procent fler av besökarna gjorde beställningar under maj 2013 jämfört med maj förra året.

Magnus Äng och Magnus Noord startade företaget 2010 och sedan dess har utvecklingen varit stark med allt fler och större företagskunder. Nu använder några av Sveriges största bolag SkickaTårta.se frekvent och siktet är inställt på utlandet. 30 maj lanserades tjänsten i Polen och under nästa år planerar SkickaTårta att finnas i minst 4 länder.

SkickaTårta.se bygger på ett nätverk av lokala bagerier som ser till att mottagaren får en färsk tårta samma dag som den beställs. Magnus och Magnus var ansvariga för att bygga upp Euroflorists onlineverksamhet under tidigt 2000-tal och introducerade då möjligheten att beställa blomsterbud på nätet.

- Idén bakom SkickaTårta.se är enkel men det krävs en förståelse för hur man skapar ett välfungerande nätverk och uppmärksamhet. Särskilt om man ska ut i Europa och arbeta med en rad olika kulturer. Vi har gjort detta en gång tidigare, vi vet vilka fallgropar som vi ska undvika, säger Magnus Äng.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078