Deglabbet grundades av de tre vännerna Eric Gillsin, Simon Frisinger och Henric Smolak i april 2021. Mitt i den brinnande pandemin slog de upp dörrarna till deras första restaurang i Vasastan.
– Jag stod i kassan och tog emot beställningar och Eric och Simon stod i köket. Jag sa tio minuter en kvart till alla som beställde och sen helt plötsligt s...
Deglabbet satsar på pizzaslices i frysdisken
Under hösten smyglanserade Deglabbet deras premium hantverksfryspizza och frysdegar till dagligvaruhandeln. Nu satsar de på att skala upp produktionen.
![](https://image.nordjyske.dk/users/nordjyske/images/101857800.jpg?t%5Bstrip%5D=true&t%5Bcrop%5D%5Bwidth%5D=1920&t%5Bcrop%5D%5Bheight%5D=1303&t%5Bcrop%5D%5Bx%5D=0&t%5Bcrop%5D%5By%5D=0&t%5Bresize%5D%5Bwidth%5D=660&t%5Bresize%5D%5Bheight%5D=448&accessToken=b2c58d7f696a7ec0ecf28e4abc408408ef683acb369aabf0229c2f51d4ff67f7)
Deglabbet har så smått börjat sälja sina frysta pizzaslices och degar i dagligvaruhandeln. Nu skalar de upp och letar efter fler som kan tänka sig plocka in pizzan i frysdisken. Foto: Deglabbet.
Vill du få åtkomst till allt?
Prova 30 dagar för 0 kr.
Inga bindningstider eller kortuppgifter krävs.
Prova nu
Köp en prenumeration
Utforska våra prenumerationslösningar och välj den som passar dina behov.
Välj din prenumeration