23948sdkhjf
Logga in eller skapa för att spara artiklar
Få tillgång till allt innehåll på Food Supply
Ingen bindningstid eller kortinformation krävs
Gäller endast personlig prenumeration.

Deglabbet satsar på pizzaslices i frysdisken

Under hösten smyglanserade Deglabbet deras premium hantverksfryspizza och frysdegar till dagligvaruhandeln. Nu satsar de på att skala upp produktionen. 

Deglabbet grundades av de tre vännerna Eric Gillsin, Simon Frisinger och Henric Smolak i april 2021. Mitt i den brinnande pandemin slog de upp dörrarna till deras första restaurang i Vasastan.

– Jag stod i kassan och tog emot beställningar och Eric och Simon stod i köket. Jag sa tio minuter en kvart till alla som beställde och sen helt plötsligt stod de 20 personer utanför som väntade på sin pizza och vi hade knappt hunnit göra pizzor till de första gästerna, det blev lite hela havet stormar, säger medgrundaren Henric Smolak med ett skratt.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.125