23948sdkhjf

Probi expanderar i grannlandet

Kosttillskottsbolaget tar steget över sundet till Danmark.

Probi är en global koncern som fokuserar på forskning, tillverkning och leverans av probiotika i kosttillskott och livsmedel. Sedan tidigare finns de på den svenska, norska och isländska marknaden. Men nu ska probiotikabolaget börja sälja sina produkter även i Danmark via Matas e-handelsplattform.

– Vi är väldigt glada över att kunna erbjuda Probis produkter på den danska marknaden genom att inleda ett kommersiellt samarbete med den välkända detaljhandelskedjan Matas, säger Joakim Dahlgren Hagstedt, Försäljningschef B2C på Probi AB, i pressmeddelandet.

I samband med expansionen satsar Probi på att stärka sin varumärkesstrategi. Till sin hjälp har de inlett ett samarbete med strategi- och designbyrån Silver.

– Tillsammans med Silver vill vi lyfta Probi till nästa nivå på hela den nordiska marknaden - både vad gäller förpackningsdesign och kommunikationsuttryck. Genom att vidareutveckla varumärket vill vi ytterligare stärka den ledande position som vi har, samt etablera varumärket på nya marknader där vi nu expanderar, säger Alexia Wilhelmsson, marknadschef B2C på Probi AB.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.08