23948sdkhjf

Hon ska utveckla Norrmejeriers förpackningar

Eva Göransson blir ny förpackningsutvecklare hos Norrmejerier.

Det ställs allt högre krav på förpackningar, bland annat i och med förpackningsförordningen som nyligen blev fastställd. De nya riktlinjerna kräver därför allt mer innovativa lösningar för producenter som behöver satsa på smarta, hållbara förpackningar.

För att minska mängden förpackningsmaterial, öka andelen återvunnet material och återvinningsbara förpackningar satsar nu Norrmejerier på förpackningsutvecklingen genom att rekrytera Eva Göransson som förpackningsutvecklare. Hon kommer ingå i Norrmejeriers marknads- och innovationsavdelning och kommer spela en avgörande roll för deras nya förpackningar.

– Eva är en driven och engagerad kollega med en imponerande förmåga att få resultat. Hennes erfarenhet av kvalitetsarbete och starka känsla för produktkvalitet och service gör henne till en ovärderlig tillgång för att utveckla förpackningslösningar som inte bara uppfyller konsumenternas förväntningar, utan också bidrar till företagets tillväxt i hela landet, säger Norrmejeriers produktutvecklingschef Cecilia Järvholm, i en kommentar.

Eva Göransson har en bakgrund som maskiningenjör och har erfarenhet från industriföretaget Ålö där hon arbetat inom produktionsteknik, produktionsplanering och leverantörskvalitet. I sin nya roll hos Norrmejerier ska hon säkerställa att förpackningar uppfyller konsumenternas förväntningar, produktspecifika krav samt fungerar i hela kedjan, från tillverkning till transport till användning.

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078