23948sdkhjf

Fazers butiksbagerikoncept till fler Icabutiker

Fazers inhysta bageri finns nu i totalt tre Icabutiker och ambitionen är att det ska bli fler. 

Fazer har flyttat in i ytterligare två Icabutiker med sitt butiksbagerikoncept. På Ica Supermarket Format i Upplands Väsby och Ica Kvantum i Farsta finns nu bagare från Fazer som på plats bakar ett brett sortiment av bröd från grunden.

– Vi är otroligt glada över att bredda vårt butiksbagerikoncept till både Upplands Väsby och Farsta. Traditionen med butiksbageri sitter i Fazers ryggrad då vi i Finland har över 100 butiksbagerier. I Sverige har vi tre och vår ambition är att öka antalet butiksbagerier framåt, säger Fredrik Eklund, ansvarig för Fazer butiksbagerier, i ett pressmeddelande.

Det tredje svenska butiksbageriet finns på Ica Supermarket Vanadis i Stockholm, som blev först med konceptet när Fazer fick uppdraget förra året.

Ica Supermarket Format i Upplands Väsby öppnades den 29 maj.

– Våra kunder efterfrågar kvalitetsprodukter, så när det fanns en öppning med Fazer butiksbageri fann vi varandra. Tillsammans med att vi i övrigt gör en totalförnyelse av vår Ica-butik tror jag bageriet tillför mycket kundnytta, säger Fredrik Boestad, handlare på Ica Supermarket Format.

Den 12juni fick Ica Kvantum i Farsta tillskottet.

– Fazers butiksbageri kommer att erbjuda en ny nivå när det kommer till vårt utbud av bröd och kaffebröd och vi hoppas att det ska uppskattas av våra kunder, kommenterar Marcus Tjernell, butikschef Ica Kvantum i Farsta.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079