23948sdkhjf

Cloetta plockar vd från Midsona

Ulrika Palm har utsetts till vd för Cloetta Sverige. Hon efterträder Katarina Tell, som tillträder som koncernchef för bolaget under sommaren.

Tidigare i dag rapporterade Food Supply om att Ulrika Palm lämnar Midsonas koncernledning, med anledningen av att hon fått en tjänst på ett annat bolag. Bara någon timme senare kom ett nytt pressmeddelande, då från Cloetta, om att hon blir ny vd för Cloetta Sverige. 

– Jag är mycket glad över att bli en del av Cloetta Sverige och bidra till Cloettas fortsatta resa med min långa erfarenhet inom detalj- och dagligvaruhandeln, men också med min passion och engagemang för att bygga långsiktigt hållbara affärsverksamheter, kommenterar Ulrika Palm, tillträdande vd för Cloetta Sverige, i ett pressmeddelande.

Hon tillträder sin tjänst under hösten.

I samband med utnämningen övergår Katarina Tell till sin nya roll som koncernchef och vd för Cloetta AB under juli. Hon efterträder Sauvage Nolting, som enligt plan blir rådgivare fram till den 1 september.

– Jag är glad att få välkomna Ulrika till Cloetta. Hon är en erfaren ledare med över tjugo års bred erfarenhet från ledande positioner inom både detalj- och dagligvaruhandel. Hennes gedigna erfarenhet från både strategisk och operativ affärsutveckling samt varumärkesutveckling kommer att vara ett värdefullt tillskott till vår koncernledning och Cloettas fortsatta utveckling, kommenterar Katarina Tell.

Ulrika Palm kommer att rapportera till Katarina Tell.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078