23948sdkhjf

City Gross tar hem priset Sveriges bästa Världens Matavdelning

City Gross Växjö har blivit utnämnda till att ha Sveriges bästa Världens Matavdelning.
City Gross Växjö har tagit hem priset för Sveriges bästa Världens Matavdelning på Dagligvarugalan.

-Det är verkligen jätteroligt det här, särskilt eftersom vi var nominerade även förra året. Lotta har arbetat mycket med att både anpassa sortimentet efter vad våra kunder har frågat efter, och att utveckla avdelningen med nya typer av produkter och influenser – för att kunna överraska och inspirera våra kunder. Att nu få kröna vår satsning med den här vinsten är ett kvitto på att vi gör rätt, och vi kommer att fortsätta utveckla vår butik ännu mer, säger Jan Karlsson, Butikschef City Gross Växjö i ett pressmeddelande.

City Gross Växjö har arbetat med sin Världens Matavdelning sedan 2006, och har sedan dess tillägnat cirka 10 sektioner, eller drygt 9 meter av butikshyllorna, till Världens Mat. Man har erbjudit ett sortiment på cirka 250 produkter inom kolonialt, kylt och fryst. Huvuddelen av produkterna är från Mellanöstern, Nordafrika och Balkan. Butiken är störst i omsättning i Bergendahlsgruppen och var tidigt ute med sin Världens Matavdelning.

- City Gross Växjö är väldigt kundfokuserade och arbetar väldigt engagerat med sin Världens matavdelning. De har vårdat sitt sortiment på ett föredömligt sätt, vilket har skapat en ökad attraktion för butiken sedan dag ett. Jag är jätteglad för deras skull. Vinsten är verkligen välförtjänt, säger Michael Maroutian, VD på Sevan som delade ut priset.
Kommentera en artikel (1)
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062