23948sdkhjf

Charkbolaget fortsätter offensiven – försvenskar Medelhavsdelikatesser

Jakobsdals Charkuteri, som nyligen gjorde ett ansiktslyft, storsatsar på Medelhavsdelikatesser på svenskt kött.
Nyligen gjorde det 90-årga Jakobsdals Charkuteri i Göteborg ett ansiktslyft med ny logotype och design. Nu försvenskar de charksortimentet med att göra klassiska Medelhavscharkuterier med svenskt kött. Något de ser sig ensamma om.

– I takt med att allt fler konsumenter söker produkter med tydligt ursprung, hög kvalitet och genuint hantverk ligger ...
Vill du få åtkomst till allt?
Prova 30 dagar för 0 kr.
Inga bindningstider eller kortuppgifter krävs.
Prova nu
Köp en prenumeration
Utforska våra prenumerationslösningar och välj den som passar dina behov.
Välj din prenumeration
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.066