23948sdkhjf
Logga in eller skapa för att spara artiklar
Få tillgång till allt innehåll på Food Supply
Ingen bindningstid eller kortinformation krävs
Gäller endast personlig prenumeration.

Charkbolaget fortsätter offensiven – försvenskar Medelhavsdelikatesser

Jakobsdals Charkuteri, som nyligen gjorde ett ansiktslyft, storsatsar på Medelhavsdelikatesser på svenskt kött.

Nyligen gjorde det 90-årga Jakobsdals Charkuteri i Göteborg ett ansiktslyft med ny logotype och design. Nu försvenskar de charksortimentet med att göra klassiska Medelhavscharkuterier med svenskt kött. Något de ser sig ensamma om.

– I takt med att allt fler konsumenter söker produkter med tydligt ursprung, hög kvalitet och genuint hantverk ligger Jakobsdals produkter helt rätt i tiden. Svensk lufttorkad chark är något Jakobsdals är i stort sett ensamma om att erbjuda, och med den nya satsningen är målet att fler ska upptäcka det svenska alternativet, kommenterar Frida Engström, marknadschef på Jakobsdals Charkuteri, i ett pressmeddelande.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.075