23948sdkhjf

Ny VD på Hushållningssällskapet Väst

Monica Andersson Skall ny VD på Hushållningssällskapet Väst.
Hushållningssällskapet Västs styrelse har utnämnt Monica Andersson Skall till ny VD för verksamheten. Monica kommer närmast från en tjänst som kriminalvårdschef och har tidigare bland annat arbetat som VD på Blå Stjärnans Djursjukhus i Skara, enhetschef på Migrationsverket och kontorschef vid LRF Konsult.

– Vi är mycket nöjda med att så snabbt hittat en efterträdare till vår nuvarande VD. Med sin breda bakgrund och sin nyfikenhet på Hushållningssällskapet kommer Monica att medverka till att en pigg 202-åring blir ännu piggare, säger styrelsens ordförande Robert Svensson i ett pressmeddelande.

Tillträder i april
Monica tillträder sin tjänst som VD på Hushållningssällskapet Väst i april 2014 och säger följande om framtiden:

– Jag ser med stor glädje och vördnad fram mot att tillträda tjänsten och att tillsammans med personalen få fortsätta att utveckla verksamheten. Jag vet att det redan idag bedrivs en högkvalitativ verksamhet som bygger på personalens kompetens, engagemang och trivsel och att då få förmånen att ingå i detta och företräda Hushållningssällskapet Väst är väldigt inspirerande. Jag hoppas givetvis att jag också, med mina erfarenheter, ska kunna ge input så att vi gemensamt kan möta en framtida utveckling som gör att vi blir än mer attraktiva på marknaden med våra tjänster.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093