23948sdkhjf

MatHem.se är årets matsajt 2013

MatHem.se tog hem priset för årets matsajt 2013.
MatHem.se tog hem priset för årets matsajt 2013 på Internetworlds Topp 100-lista, där MatHem.se vann för fjärde året i rad. Företagets patentsökta sök, personliga startsida och samarbeten med receptsajter med möjligheten att klicka hem recepten var några av funktionerna som föll juryn i smaken.

- Vi har tagit det vi lärt oss från 2012 och jobbat hårt med att göra användarupplevelsen på MatHem så användarvänlig och tidsbesparande som möjligt. Framförallt genom att jobba mycket med vårt sök, där vi har sjösatt en funktion som vi kallar “Search to Cart” säger Fredrik Sewén i ett pressmeddealnde, CTO MatHem.se. Vi erbjuder en riktig tidssparare för de som handlar på nätet, där du kan lägga dina varor i i varukorgen direkt från sökfältet. Vår personliga startsida på MatHem.se är också en nyhet, där man får ett helt anpassad sida med varor man handlar ofta så fort man loggar in. Vi fokuserar även mycket på att erbjuda samarbeten med andra receptsidor där man kan klicka hem hela recept. Vi blir otroligt glada att vi uppmärksammas för det hårda arbete som läggs på att förbättra kundupplevelsen!

Förutom kategorivinnaren MatHem.se fanns Tasteline.com, Systembolaget, Ica.se, Matklubben.se, och Systembolaget bland de
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078