23948sdkhjf

Oji levererar till Wayne’s Coffee

Skandinaviens största kafékedja, Wayne’s Coffee, börjar sälja Oji.
Skandinaviens största kafékedja, Wayne’s Coffee, startar hälsokampanj och börjar sälja Oji på alla 99 kaféer i Sverige. Samtidigt ansluter sig Wayne’s Coffee till Oji’s unika återvinningsprogram för produkten.

Oji drinks är en funktionell fruktdryck gjord av Fairtrade-märkt frukt och koffein från gröna kaffebönor. Dryckerna är naturliga och innehåller inga sötnings- eller konserveringsmedel. De ger olika hälsofördelar beroende på variant. Oji kommer att ingå i Wayne’s Coffees Feel Good menu.

- Nu blir det äntligen möjligt att köpa Oji i hela landet, säger Josefine Lundh som är försäljnings- och marknadsansvarig på Oji i ett pressmeddelande.

Återvinningssystem
Oji har höga ambitioner inom hållbarhet. Tillsammans med återvinningsföretaget TerraCycle samlas alla tomflaskor in. Så långt det är möjligt samlas tomflaskorna in samtidigt som nya drycker levereras, allt för att minska antalet transporter. I centrala Stockholm och Göteborg görs alla upphämtningar med cykel. I och med att Wayne’s Coffee erbjuder Oji i sortimentet, så kommer de ta del av Ojis återvinningssystem för produkten.

– Hälsa är viktigt för våra kunder och funktionella produkter kommer stort. Samtidigt vill vi arbeta mer med miljö och återvinning. Därför passar Oji bra in hos oss, säger Marika Lagerberg på Wayne’s Coffee.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.899