23948sdkhjf

Arla i samarbete med Stockholm SwimRun

Stockholm SwimRun inleder samarbete med Arla Wellness Protein Control, Keso och Kelda
Nu inleder Stockholm SwimRun ett samarbete med Arla Wellness Protein Control, Keso och Kelda. Syftet är att ladda deltagarna med tips och råd kring hur en mångsidig och träningsanpassad kost kan hjälpa dem inför, under och efter tävlingen.

- Vi är jätteglada och stolta över det här samarbetet. För att prestera på topp under en tävling som Stockholm SwimRun så är det oerhört viktigt med rätt förberedelser. Tillsammans med Arla Wellness, Keso och Kelda vill vi hjälpa våra deltagare med både uppladdnings- och återhämtningtips inför tävlingen. Vi kommer även att bjuda våra deltagare på en ”swimrun-anpassad” lunch och middag under tävlingsdagen den 14 juni, säger Fredrik Erixon, tävlingsledare för Stockholm SwimRun i ett pressmeddelande.

Samarbetet innebär att Stockholm SwimRun kan utveckla och addera ytterligare en dimension till tävlingen genom att få tillgång till den kompetens och kostexpertis som Arla Wellness, Keso och Kelda besitter. Samtidigt når de nya partnerna en attraktiv och spännande målgrupp via tävlingen.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.081