23948sdkhjf

Lakritskungen nominerade till Årets Salmiakki

Lakritskungens Salta Riksdaler nominerade till Årets Salmiakki i Finland 2014.
Lakritskungens Salta Riksdaler som tillverkas av Lakritsfabriken i Ramlösa är ärofyllt nominerade till Årets Samiakki i Finland 2014. Förra året tog Lakritsfabrikens Super Salty hem det prestigefyllda priset.

Årets Salmiakki i Finland 2014 delas ut för 16:e gången och galan äger rum på Restaurang Dubrovnik i Helsingfors nu på fredag den 21 februari.

Lakritsfabriken i Ramlösa nya koncept
Varumärket Lakritskungen är ett nytt koncept som Lakritsfabriken i Ramlösa marknadsför och säljer. Lakritskungen lanserades för första gången på Lakritsfestivalen i Stockholm i april förra året. Efter en enorm succé med Premiumlakritsen lanserades ytterligare ett varumärke; Lakritskungen, en gjuten saltlakrits med inriktning mot dagligvaruhandeln. Med den smarta burken med lock passar dessa mjuka och salta riksdaler lika bra att njutas av i tv-soffan som i bilen eller på bion – bara att stänga locket och ta den med dig.

- Idag är det ett stort glapp mellan lakrits och premiumlakrits och därför lanserar vi nu ett
nytt varumärke av kvalitetslakrits som passar i detta segment. Dessa salta riksdaler föddes ur mina egna grundrecept och har en smak som regerar. Som kronan på verket är de, precis som vårt premiumsortiment, helt fria från gluten och gelatin, sa Martin Jörgensen, grundare och VD för Lakritsfabriken i Ramlösa tillika avbildad på mynten i ett pressmeddelande.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078