23948sdkhjf

Vigårda expanderar

Melker Anderssons Vigårda blir nationell snabbmatskedja.
Den första Vigårda restaurangen öppnade 2012 i gallerian MOOD Stockholm och blev snabbt en succé. Det gjorde att Grupp F12 valde att etablera en andra restaurang 2013 i mathallen K25 på Kungsgatan. Nu planerar Melker Andersson och Danyel Couet som äger och driver Grupp F12 att expandera kedjan till totalt tio Vigårda före slutet av 2015. Som ett led i expansionen får Malmö som första stad utanför Stockholm en Vigårda i maj i år.

– När vi skapade Vigårda utgick vi från en restaurang som vi kockar själva ville besöka för en snabb och vällagad måltid, säger Melker Andersson i ett pressmeddelande. Fastän vi hade stora förhoppningar på Vigårda har dess framgångar överträffat våra förväntningar. Därför satsar vi nu helhjärtat på att expandera Vigårda till en nationell snabbmatskedja. Att vi valde Malmö som nästa stad är naturligt då vi tror på regionen och redan etablerat oss med Köttbaren sedan i höstas.

Vigårda handlar om att kunna äta enkelt, äkta, snabbt, nyttigt och fräscht. På restaurangerna tillagas alla rätterna på en stor kolgrill och serveras med valfria tillbehör. Allt paketeras smidigt i takeaway-lådor för att ätas på plats, hemma eller på kontoret.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063