23948sdkhjf

Carlsberg inleder omfattande samarbete med Sodexo

Service Managementbolaget Sodexo har fått ett omfattande uppdrag för dryckestillverkaren Carlsberg som innebär ett flertal servicetjänster på Carlsbergs anläggningar i Europa.
Sodexos kompletta utbud inom Facility Management samt företagets värderingar och redan etablerade närvaro i stora delar av Europa avgjorde Carlsbergs val av samarbetspartner för servicetjänster. Carlsberg vill minska antalet leverantörer för att dra ner på kostnader och få kontroll över de tjänster som inte tillhör företagets kärnverksamhet. Avtalet innebär att Sodexo tar över ett stort antal servicetjänster så som fastighetsunderhåll, städning, restaurangverksamhet, vending, reception, tvätt av arbetskläder, brandskydd med mera.

- Uppdraget spänner över ett stort antal servicetjänster vilket gör att vi kan hitta synergier och effektivisera processer. En väl fungerande serviceorganisation underlättar arbetsdagen för Carlsbergs anställda och bidrar till att företaget blir en attraktiv arbetsgivare”, säger Azita Shariati, Sverigechef och vice VD Sodexo, i ett pressmeddelande.

Avtalet omfattar Carlsbergs enheter på 22 orter i Frankrike, Danmark, Sverige, Norge, Finland, Storbritannien, Tyskland, Polen, Schweiz och Italien.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125