23948sdkhjf

Nordic Service Partners tecknar avtal med TGI Fridays

Nordic Service Partners lanserar TGI Fridays i Danmark.
Nordic Service Partners Holding AB (NSP) har tecknat ett utvecklingsavtal med den världsledande causual dining-kedjan TGI Fridays (Fridays) om att öppna fem Fridays-restauranger i Danmark under en period om fem år.

- Vi är verkligen glada över att få samarbeta med Fridays och ser fram emot att dra nytta av de många möjligheter som ges genom att öppna Fridays bar- och restaurangkoncept i Danmark. Casual dining-segmentet har de senaste åren haft en betydande tillväxt i hela Skandinavien och vi tror att tiden nu är rätt för att i partnerskap med Fridays ta världens ledande casual dining-kedja och välkända varumärke till Danmark, säger Morgan Jallinder, vd för NSP i ett pressmeddelande.

- Vi är övertygade om att vår framgång av att äga och driva restauranger under 20 år som franchisetagare till Burger King i Danmark ger oss de förutsättningar som krävs för att framgångsrikt driva restauranger även inom casual dining-segmentet och att det nu är rätt tid att lansera Fridays i Danmark. Vi ser fram emot den första öppningen, säger Morgan Jallinder.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094