23948sdkhjf
Logga in eller skapa för att spara artiklar
Få tillgång till allt innehåll på Food Supply
Ingen bindningstid eller kortinformation krävs
Gäller endast personlig prenumeration.

Idag startar Passion för Mat

Idag startar matmässan Passion för Mat i Göteborg.

Idag startar matmässan Passion för Mat i Eriksbergshallen i Göteborg. Ett matevenemang med mer än 120 utställare, olika aktiviteter som Köksskolan, provningar, microseminarier, spännande tävlingar och framför all massor av matidéer och inspiration för alla matintresserade.

– Här på mässan visar engagerade utställare produkter de gärna berättar om, säger Lotta Hultén, grundare av Passion för Mat som arrangeras för sjunde gången 28 februari - 2 mars 2014.

"Ärlig mat" som tema

Årets tema ”Ärlig mat” har tydlig koppling till livsmedelsproduktion och även tillagning i det egna köket. Det är en fortsättning på förra årets tema ”Ta vara på råvaran” som bl.a. handlade om att inte förbruka mer livsmedel än nödvändigt.

– I passionen för mat ligger bl.a. i att vilja mer, medvetenhet om smaker, råvaran och

tillagningen, säger Lotta Hultén.

Det unika med Passion för Mat är att utställarna verkligen tar sina produkter på stort allvar. Här finns en ärlighet och stort engagemang i mötet med besökare som får unika möjligheter att direkt tala med utställare.

– Det viktiga är inte att enbart att äta gott. Det handlar också om rätt kunskap och att

ha med sig berättelsen kring olika råvaror och tillagning, Lotta Hultén.

Hos Svensk Fisk säger VD Karin Fagerståhl:

– Vi är med på mässan för att sprida matglädje och hjälpa konsumenten att skapa

stjärnstatus på hemmatallriken. Vi vill även nyansera information om hur det ser ut för

fisk och skaldjur i våra vatten.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.078|