23948sdkhjf

Saba Fresh Cuts ISO-certifieras

Saba Fresh Cuts OY har erhållit ISO 22000-certifiering
Saba Fresh Cuts OY, Dole Fresh Cuts fabrik i Finland har tilldelats ISO 22000-certifiering av DNV Assurance. Denna certifiering visar på fabrikens fulla överensstämmelse med HACCP-normerna och rutinerna för livsmedelssäkerhet.

– Certifieringen är ett erkännande av insatserna i alla våra team för att nå bästa möjliga resultat i varje steg av produktionsprocessen och av vår kompromisslösa inställning till livsmedelssäkerhet, säger Stefan Grahn, VD för Saba Fresh Cuts i ett pressmeddelande. Detta är en viktig framgång för Saba Fresh Cuts i Finland och en enastående prestation av vårt kvalitetsteam under Essi Martonens ledning.

– Vi är mycket nöjda med tillväxten i vår verksamhet i Finland sedan vi tog över den 2011, säger platschefen Pekka Vanhakylä. Vår omsättning har mer än fördubblats mellan 2012 och 2013 och vi ser fortfarande potential för ytterligare tillväxt. Vi har lyft anläggningen till högsta internationell standard och förpackar ett allt bredare utbud av produkter. Tack vare samarbetet mellan Sverige och Finland kan vi erbjuda en optimal process för varje produkt, samtidigt som vår geografiska placering Finland ger våra kunder kortare ledtider och en fräschare totalprodukt. Vår introduktion av färdigskurna frukter och grönsaker, tillsammans med specialiteter som matlagningsgrönsaker och wasabirucola, har stärkt vår position inom restaurang och catering. Det tar sin tid för konsumenter att byta till våra produkter, men när de väl gör det så ändrar de sitt köpbeteende för gott.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.095