23948sdkhjf

Ny CFO i ICA Gruppen

Sven Lindskog blir ny CFO i ICA Gruppen.
Sven Lindskog har utsetts till ny CFO och samtidigt har ICA Sveriges vd Anders Svensson utsetts till vice vd för ICA Gruppen. Sven Lindskog kommer att tillträda sin nya roll senast september 2014.

- Vi letade efter någon med både erfarenhet av detaljhandel och av att verka i ett börsnoterat bolag. Sven har erfarenhet inom båda områdena och har en personlighet som gör att han kommer passa väldigt bra på ICA, säger Per Strömberg, vd för ICA Gruppen i ett pressmeddelande.

Tidigare på Unilever
Sven Lindskog kommer närmast från Höganäs AB där han varit verksam som CFO. Tidigare har Sven varit CFO i Sardus AB och har arbetat i flera olika roller inom Unilever i Sverige och utomlands, bland annat som CFO för Unilever i Norden.

- ICA är ett väldigt spännande och entreprenöriellt företag som jag följt nära under större delen av min karriär. Efter sex väldigt intressanta år i den internationella stålindustrin ser jag nu mycket fram emot att komma tillbaka till dagligvarubranschen och jag är väldigt glad över att få jobba med ett av de starkaste varumärkena på marknaden, säger Sven Lindskog.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109