23948sdkhjf

Fortsatt framgång för Virtuous Vodka

Fortsatt framgång för nya svenska Virtuous Vodka på Systembolaget.
Nya svenska Virtuous Vodka har med sin produkt Selection, en förpackning småflaskor med samtliga sex smaker, kvalificerat till Systembolagets fasta sortiment genom det nya rankingsystemet. Produkten tar nu plats i hyllan på totalt 17 Systembolagbutiker runt om i Sverige.

− Det är ytterligare en stor framgång för oss och glädjande både för det visar att vår produkt står sig bra mot konkurrenterna poängmässigt, och eftersom svenskarna nu får större möjligheter att testa våra olika välsmakande naturligt smaksatta och ekologiska proukter, säger Claes Stenmark, grundaren till Virtuous Vodka i ett pressmeddelande.

Hyllad av svenska dryckeskritiker
Virtuous Vodka lanserades den andra maj i fjol på Systembolagets beställningssortiment och har förutom framgångarna med att nå hyllplats på Systembolaget blivit hyllad av svenska dryckeskritiker och på senare tid även exporterats till ett antal länder om än i liten skala.

− Vårt mål att väcka liv i Sveriges långa brännvins- och vodkatradition med ett vodkamärke som tror på den äkta och rena smaken fortsätter att göra framsteg, fortsätter Claes Stenmark. Ytterligare 17 Systembolagsbutiker är många för oss och ju mer exponering på hyllan desto större chans att människor testar produkten, vilket är den bästa marknadsföringen för oss.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063