23948sdkhjf

Findus blev Årets Smakutvecklare i livsmedelsbranschen

Findus korad som Årets Smakutvecklare i livsmedelsbranschen under årets White Guide gala.
Under årets White Guide gala som hölls den 3:e mars, delades Årets Smakutvecklare i livsmedelsbranschen ut till oss på Findus, enligt ett pressmeddelande. Årets Smakutvecklare är ett samarbete mellan White Guide och Livsmedelsföretagen. Med utmärkelsen premieras en livsmedelsproducent som presterat en viktig innovation när det gäller smak och upplevd kvalitet och därmed bidragit till gastronomins utveckling och spridning – antingen under året som gått eller under längre tid, utan att det uppmärksammats efter förtjänst.

Nomineringen bakom löd: "För ett långt och målmedvetet utvecklingsarbete med fokus på kvalitet och smak, i hela kedjan från fröförädling till förpackning - senast dokumenterat i satsningen på frysta, lätt förvällda ärter och bönor, som kan njutas i full aromrikedom efter två minuter i mikron."

-Vi på Findus är passionerade när det gäller vår mat och smaken står i centrum för allt vi gör. Våra kockar och övriga medarbetare är våra garanter när det gäller god smak och från oss alla säger jag ett stort tack till det här priset, sa Findus VD Jari Latvanen, som var på plats i Stockholm tillsammans med Henrik Hjalmarsson, Kommersiell direktör, och tog emot priset som delades ut av Stefan Löfven.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078