23948sdkhjf

Ekorrens Ekologiska levererar till Life

Life tar in Ekorrens Ekologiska smågodis.
Nu tar hälsokedjan Life in Ekorrens Ekologiska smågodis i sortimentet. Därmed kompletterar Life sitt utbud med nyttigare godsaker som är helt ekologiska. Flera av Ekorrens produkter är dessutom vegetariska, glutenfria och laktosfria.

Life har valt att ta in Ekorrens Ekologiska i sortimentet. Från och med februari finns Ekorrens Ekologiska smågodis tillgängligt för samtliga Life-butiker på den svenska marknaden.

– Vi är väldigt glada för att Life tar in Ekorrens Ekologiska i hyllorna. Vi tror att Lifes kunder uppskattar att vi använder 100 % naturliga ingredienser och ger godiset färg och smak med riktiga frukter, växter och bär. I vårt sortiment finns både vegetariska, glutenfria och laktosfria alternativ. Därtill klimatkompenserar vi för våra transporter, säger Charlotte André på Ekorrens Ekologiska i ett pressmeddelande.

Många väljer ekologiskt smågodis för att det smakar godare, men också för att slippa konstgjorda färg- och smakämnen, syntetiska sötnings- och konserveringsmedel samt härdade fetter bland ingredienserna. Med ett ekologiskt val stödjer man dessutom alla ekobönder som bidrar till både bättre mat och till ett bättre klimat.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093