23948sdkhjf

O’Learys och Restel planerar expansion i Finland

O’Learys skriver avtal med hotell- och restaurangkoncernen Restel. Tillsammans planerar de för fortsatt expansion av O’Learys i Finland.
Enligt ett pressmeddelande från sportrestaurang- kedjan kommer fokus att ligga på att öppna ett flertal restauranger i hotell, köpcentra och citylägen runt om i Finland.

– Partnerskapet med Restel innebär ett samarbete med en mycket stark, solitt och kunnigt företag som möjliggör ännu mer fokus på Finland som framtidsmarknad för O´Learys expansion. Med Restels 47 hotell och 240 resturanger på den finska marknaden har de en styrka, erfarenhet och organisation som gör dem till den perfekta samarbetspartnern, säger Wilhelm Vintilescu, vd O´Learys Trademark.

Omsättningen för Restels hotell- och restaurangverksamhet uppgick förra året till cirka 395 miljoner euro. Koncernen har cirka 5 000 anställda, varav 3 000 arbetar inom restaurangverksamheten.

– Vi är mycket nöjda med vårt samarbetsavtal med O’Learys. O’Learys är ett intressant koncept med gott rykte. Det kompletterar vår redan existerande konceptportfölj på ett fint sätt, säger direktör Leena Turunen på Restel.


Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.065