23948sdkhjf

Max ledning vann utmärkelse

Richard och Christoffer Bergfors från Max Hamburgerrestauranger blev Norrlands främsta entreprenörer.
Richard och Christoffer Bergfors från Max Hamburgerrestauranger i Luleå har utnämnts till Norrlands främsta entreprenörer i EY:s entreprenörstävling EY Entrepreneur Of The Year. Richard och Christoffer kommer nu att möta fem andra regionvinnare från hela landet i Sverigefinalen i Stockholms den 29 januari.

Richard och Christoffer Bergfors tog över det operativa ansvaret för Max Hamburgerrestauranger från sina föräldrar 2002. Idag har företaget över 100 restauranger i Sverige, Danmark, Norge och Förenade Arabemiraten. Under Richards och Christoffers ledning har Max haft en stark ekonomisk utveckling och omsättningen har ökat från 300 miljoner kronor under 2001 till 1,8 miljarder kronor idag.

Max tog hem vinsten med följande motivering; Bäst, bäst och åter bäst är ett ständigt återkommande betyg när såväl kunder som medarbetare tillfrågas. Entreprenörerna bakom bolaget är vinnarskallar utöver det vanliga och har lyckats expandera verksamheten från Norrbotten till Dubai. Planeten och hållbarheten är i tydligt fokus och det sociala ansvaret imponerar. Jakten på nya marknader fortsätter, enligt ett tydligt och smakligt recept för framgång.

– Richard och Christoffer har inte bara tagit Max till nya ekonomiska höjder sedan de tog över, de har dessutom gjort företaget marknadsledande inom hållbarhet. Det ska bli otroligt spännande att följa deras entreprenörsresa framöver när de etablerar sig på nya marknaden runt om i världen, säger Martin Morin, juryordförande i ett pressmeddelande.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063