23948sdkhjf

Ny VD för Fazer Konfektyr

Rolf Ladau har utnämnts till verkställande direktör för affärsområdet Fazer Konfektyr och medlem av Fazer-koncernens ledningsgrupp från och med 12.1 2015.
Under sin karriär har Rolf Ladau jobbat för fem ledande internationella företag i dagligvarubranschen – Unilever, Kellogg’s, Gillette, Procter & Gamble och Coca-Cola – i lokala, nordiska, europeiska och globala roller inom marknadsföring och varumärkesbyggande. Han kommer närmast från Coca-Cola där han har ansvarat för strategierna för det globala varumärket, tillgångar, innovation och kommunikation för företagets sport- och energidrycksvarumärken.

Rolf Ladau ersätter Christoph Vitzthum i rollen som verkställande direktör för affärsområdet Fazer Konfektyr. Christoph Vitzthum har tillfälligt verkat som verkställande direktör för Fazer Konfektyr vid sidan av sin roll som koncernchef för Fazer-koncernen.

”I Fazers konfektyrstrategi ligger fokus på att växa inom konfektyrprodukter av nya slag – Fazer introducerar sina varumärken i nya kategorier som kex, glass och söta bakverk”, skriver koncernen i ett pressmeddelande.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078