23948sdkhjf
Logga in eller skapa för att spara artiklar
Få tillgång till allt innehåll på Food Supply
Ingen bindningstid eller kortinformation krävs
Gäller endast personlig prenumeration.

Dafgårds bygger ut

Dafgårds centraliserar alla lager och bygger ett logistikcentra.

Dafgårds fortsätter att växa och har idag cirka 1.000 anställda. Företaget producerar 40 miljoner Billys Pizza-rätter varje år och 400 000 köttbullar – varje timme. Nu expanderar företaget och utökar sina lagerutrymmen samt bygger logistikcentra.

- De senaste åren av tillväxt har skapat en utmaning för vår logistik, säger Anders Dafgård, Teknisk Chef på företaget i ett pressmeddelande. Våra lagerutrymmen är för närvarande för små och vi har inte tillräckligt med förvaringsplats för en framtida tillväxt. Under högsäsong behöver vi till och med utnyttja extern förvaring för våra produkter. Vår logistiska process har blivit för dyr, så vi bestämde oss för att centralisera alla våra lager och bygga ett toppmodernt logistikcentra.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.062|instance-web02