23948sdkhjf

Ledningsförändringar hos Pricer

Pricer gör strategiska ledningsrekryteringar och tar tillbaka gammal VD.
Pricer har utsett Charles Jackson till executive vice president med ansvar för global försäljning, marknadsföring och strategi. Han tillträder sin befattning den 2 december 2014. I mars tillträder Helena Holmgren som ny finansdirektör för Pricer.

Tidigare VD
Charles Jackson var under perioden 2007-2010 VD för Pricer och ansvarig för Pricers internationella expansion med förvärv och framgångsrik integration, en period då Pricer starkt förbättrade sin tillväxt och lönsamhet. Han kommer närmast från konkurrenten SES - Store Electronic Systems S.A.

– Vi är mycket nöjda att välkomna Charles Jackson till Pricer. Hans unika erfarenhet av branschen gör att han kommer att ha en nyckelroll i Pricers ompositionering, säger Jonas Vestin, verkställande direktör för Pricer i ett pressmeddelande.

– Jag är mycket glad över ett få en ledande befattning när nu Pricer förflyttar sin position in i digital detaljhandel. Pricer har en unik möjlighet att spela en ledande roll i de förändringar digital teknologi kommer att ha på branschen, säger Charles Jackson i ett pressmeddelande.

Helena Holmgren tillträder i mars 2015 och kommer närmast från rollen som CFO på Edgeware AB, ett snabbväxande företag som levererar högteknologiska lösningar för videostreaming på den globala marknaden.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078