23948sdkhjf
Logga in eller skapa för att spara artiklar
Få tillgång till allt innehåll på Food Supply
Ingen bindningstid eller kortinformation krävs
Gäller endast personlig prenumeration.

Uppgång för restaurangförsäljningen i november

Restaurangernas försäljningsvolym steg med 3,9 procent under november jämfört med samma period 2013.

Nästan samtliga restaurangkategorier uppvisade positiva försäljningsvolymer under november månad, särskilt bra gick det för hotellens restauranger (+ 6,9 %) och kaféer (+ 6,7 %). Den största kategorin, lunch- och kvällsrestauranger, har hittills i år ökat försäljningsvolymen med 5,1 procent jämfört med samma period 2013, enligt ett pressmeddelande från SCB.

Försäljningsutvecklingen i löpande priser för den totala restaurangbranschen ökade med 5,6 procent i novemeber, jämfört med samma månad 2013.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.135