23948sdkhjf

Exportframgångar för Virtuous Vodka

Svenska Virtuous Vodka har den senaste tiden uppnått flera exportframgångar.
Virtuous har sedan tidigare exporterat mindre testordrar till länder som Tjeckien, Tyskland, Holland, Italien och Australien. Nu levererar Virtuous till fler exportmarknader. Bland annat har Danmark beställt sådan testorder och Tyskland har återbeställt en mindre order.

Förhandlingar med andra länder i Europa och Asien pågår också. Kunden i Australien är The Liquor Baroness, en specialiserad alkoholleverantör som fokuserar på småskaliga exklusiva och välproducerade märken från världen över.

− När vi träffade Virtuous på mässan Bar Convent Berlin 2013 och testade produkterna blev vi helt överväldigade av konceptet och kvaliten. Nu när vi erbjuder produkten till våra kunder har responsen varit otrolig - när de fått prova märker de direkt den hantverksmässiga kvaliten. Konsumenterna gillar också den vackra flaskan och de naturliga färgerna, och tycker det är roligt med ett svenskt vodkamärke som finansierats via crowdfunding med mantrat att skapa en äkta vodka helt utan fusk, säger Lisa McGee, ägare och vd för The Liquor Baroness i ett pressmeddelande.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078