För Martin & Serveras kunder innebär det en säkrare tillgång samt ett breddat utbud av KRAV-märkta köttprodukter som tärnat/strimlat/färs. – Vi är glada att på det här sättet kunna möta den ökade efterfrågan på svenskt KRAV-märkt kött, framför allt från kunder i offentlig verksamhet, säger Åke Johansson, affärsområdeschef Färskvaror i ett pressmeddelande. Thomas Östlund VD på Svenskt Butikskött ser fram emot samarbetet och säger: – Det betyder inte bara att vi får en stark säljkanal som driver den KRAV-märkta produktionen till offentlig sektor och privata kedjor utan också ett jämnare flöde tack vare det nya upplägget.
Martin & Servera satsar på KRAV-märkt kött
Martin & Servera stärker samarbetet med Svenskt Butikskött och blir huvudsaklig köpare av deras KRAV-märkta nöt- och fläskkött för restaurang- & storköksmarknaden.
För Martin & Serveras kunder innebär det en säkrare tillgång samt ett breddat utbud av KRAV-märkta köttprodukter som tärnat/strimlat/färs. – Vi är glada att på det här sättet kunna möta den ökade efterfrågan på svenskt KRAV-märkt kött, framför allt från kunder i offentlig verksamhet, säger Åke Johansson, affärsområdeschef Färskvaror i ett pressmeddelande. Thomas Östlund VD på Svenskt Butikskött ser fram emot samarbetet och säger: – Det betyder inte bara att vi får en stark säljkanal som driver den KRAV-märkta produktionen till offentlig sektor och privata kedjor utan också ett jämnare flöde tack vare det nya upplägget.