23948sdkhjf
Logga in eller skapa för att spara artiklar
Få tillgång till allt innehåll på Food Supply
Ingen bindningstid eller kortinformation krävs
Gäller endast personlig prenumeration.

Martin & Servera satsar på KRAV-märkt kött

Martin & Servera stärker samarbetet med Svenskt Butikskött och blir huvudsaklig köpare av deras KRAV-märkta nöt- och fläskkött för restaurang- & storköksmarknaden.

För Martin & Serveras kunder innebär det en säkrare tillgång samt ett breddat utbud av KRAV-märkta köttprodukter som tärnat/strimlat/färs.

– Vi är glada att på det här sättet kunna möta den ökade efterfrågan på svenskt KRAV-märkt kött, framför allt från kunder i offentlig verksamhet, säger Åke Johansson, affärsområdeschef Färskvaror i ett pressmeddelande.

Thomas Östlund VD på Svenskt Butikskött ser fram emot samarbetet och säger:

– Det betyder inte bara att vi får en stark säljkanal som driver den KRAV-märkta produktionen till offentlig sektor och privata kedjor utan också ett jämnare flöde tack vare det nya upplägget.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.094|instance-web04