23948sdkhjf

Martin & Servera utmanar ölmarknaden

Martin & Servera utökar sitt ölutbud och blir helhetsleverantör av öl på fat och flaska.
Nu tar restaurang- och storköksgrossisten Martin & Servera ett ordentligt kliv ut på marknaden med ambitionen att erbjuda det allra bästa för den ölintresserade krogbesökaren.

- Martin & Servera har sålt fatöl tidigare men vad vi gör nu är att bredda kompetens och utbud i vår organisation så att vi kan leverera hela fatölsanläggningar. Det handlar om installation och service, och att vi ser till att anläggningarna håller absolut bästa klass för ölet, berättar Ulf Sedlacek, försäljningschef för privata kunder med samordningsansvar för affärsområdet vin, sprit och öl inom Martin & Servera i ett pressmeddelande.

15 olika fatöl
I Martin & Serveras utökade sortiment finns, förutom välkända svenska och utländska varumärken, också öl från bryggerierna S:t Eriks och Sigtuna Brygghus utanför Stockholm. Som helhetsleverantör kan Martin & Servera nu erbjuda femton olika öl på fat och många fler sorter på flaska.

- Vi har till en början valt att fokusera på starka varumärken i utbudet, som Samuel Adams, Lagunitas och TT (idag KRAV-märkt) med fler, men utbudet kommer hela tiden att utvecklas. Extra roligt är bredden och att vi kommer åt de lokala ölen. Vår storlek som grossist gör det möjligt att ha ett stort utbud, säger Ulf Sedlacek.

Sortimentet har tagits fram och utvecklas tillsammans med Galatea Spirits AB, som från hösten 2014 ingår i Martin & Servera-gruppen.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094