23948sdkhjf
Logga in eller skapa för att spara artiklar
Få tillgång till allt innehåll på Food Supply
Ingen bindningstid eller kortinformation krävs
Gäller endast personlig prenumeration.

Årets Kock 2015: "Jag vet fortfarande inte vad som hänt"

En överraskad Thomas Sjögren vann Årets Kock 2015.

Under torsdagen gick finalen av Årets Kock 2015 av stapeln i Göteborg. Thomas Sjögren var den av finalisterna som lyckades bäst med tävlingsuppgifterna och tog hem vinsten.

- Det känns roligt att ha tagit hem vinsten. Det är en obeskrivlig känsla när de ropade upp mitt namn, jag var inte beredd på det. Jag vet fortfarande inte vad som hänt, säger Thomas Sjögren till Food Supply.

Fem timmars matlagning

På fem timmar tillagade finalisterna en varmrätt med svenskt gårdslamm och fem smårätter med fisk och skaldjur.

- Jag fokuserade på mina grejer och maten blev som jag ville, så jag hade en bra magkänsla. Men alla finalister gjorde bra ifrån sig, avslutar Thomas Sjögren

Thomas Sjögren jobbar på Swedish Taste i Göteborg.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.047