23948sdkhjf
Logga in eller skapa för att spara artiklar
Få tillgång till allt innehåll på Food Supply
Ingen bindningstid eller kortinformation krävs
Gäller endast personlig prenumeration.

Biodlarförening i samarbete med Kalf&Hansens kök

Biodlarförening levererar till Kalf&Hansens kök.

Kockar och biodlare runt om i Sverige samarbetar för att lyfta lokal honung. Nu startar biodlarföreningen i Tantolunden samarbete med flerfaldigt belönade snabbmatsrestaurangen Kalf&Hansen vid Mariatorget i Stockholm.

– Vår vision med den här restaurangen är att laga god, enkel och nyttig mat från rena råvaror. Nordisk, ekologisk snabbmat kallar vi det, berättar Rune Kalf Hansen på Kalf&Hansen i ett pressmeddelande.

Biodlaren Maria Sundin har fyra samhällen i sin koloni i Tantolunden, tillsammans med sin kompis Ulrika och dottern Magda.

– Det är alltid trevligt att sälja sin honung någon som uppskattar den och förstår att lokalproducerat är kvalitet, säger Maria Sundin.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.063|instance-web03