23948sdkhjf

Ölmärke sponsrar idrottsarena

Falcon blir sponsor för Falkenbergs nya arena.
Nu är det klart att Carlsbergsägda Falcon Alkoholfri blir namnsponsor till den nya fotbollsarenan i Falkenberg som alltså kommer att heta Falcon Alkoholfri Arena. Det framkommer av ett pressmeddelande.

Därmed får arenan en stor lokal sponsor med en tydlig koppling till kommunen och allsvenska Falkenbergs FF. Bygget av den nya arenan är redan igång och kommer vara klar under vårsäsongen 2017.

– Falcon är det varumärke som flest falkenbergare har önskat sig som sponsor och det stod även överst på föreningens önskelista så det här känns mycket bra. Att namnet nu blir Falcon Alkoholfri Arena ser vi som extra positivt, säger Lars-Eric Nilsson, ordförande för Falkenbergs FF, i ett pressmeddelande.

Förutom namnet Falcon Alkoholfri Arena blir Carlsberg Sverige leverantör av all dryck som säljs på arenan och självklart kommer det att finnas många alkoholfria alternativ. Dessutom kommer idrottsutövarna att bära Falcons logotyp på sina lagtröjor.

– Vi är fantastiskt stolta att tillsammans med Falcons hemmalag, fortsätta verka för alkoholfria alternativ på idrottsarenor, restauranger, systembolag och i butiker över hela Sverige, säger Johan Örtegren, marknadschef på Carlsberg Sverige, i pressmeddelandet.

Avtalet löper över fem år med en möjlig förlängning på ytterligare fem år. Ytterligare ett sponsringsavtal har även slutits, som bland annat innebär att Festis kommer att sponsra barn- och ungdomsverksamheten. Avtalet träder i kraft den 1 januari 2017.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.081