23948sdkhjf

Ny marknadsdirektör på Kavli

Helena Donar internrekryteras till tjänsten som marknadsdirektör för O. Kavli AB.
Hon kommer närmast från rollen som chef för innovation och konceptutveckling på livsmedelskoncernen. Dessförinnan har hon bland annat varit marknadsdirektör på Arla Foods.

— Vi är mycket glada över att Helena Donar accepterat rollen som ny marknadsdirektör på Kavli. Kavli växer väldigt fort just nu och i en allt mer komplex miljö är vi övertygade om att Helena är rätt person att leda marknadsorganisationen framöver, säger Gerhard Bley, vd för Kavli, i ett pressmeddelande.

Enligt Gerhard Bley har Kavli under de senaste fyra åren, genom en rad förvärv, fördubblat omsättningen och expanderat från ett till tolv varumärken.

— Ambitionen är att fortsatt växa inom våra kärnkategorier och Helenas mycket gedigna erfarenhet från bland annat Arla Foods tror vi därför blir ett väldigt starkt tillskott till vår organisation, säger Gerhard Bley.

Helena Donar tillträder 20 september och ersätter därmed Lena Hedin, som i stället övergår till tjänsten som kategorichef för smaksättning/yoghurt och ansvarig för market intelligence/digial media.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062