23948sdkhjf
Logga in eller skapa för att spara artiklar
Få tillgång till allt innehåll på Food Supply
Ingen bindningstid eller kortinformation krävs
Gäller endast personlig prenumeration.

Efter semmelwrapen — nu kommer öläppelpajen

Tössebageriet, som låg bakom succén med semla i wrapform, lanserar nu en paj på ale-marinerade äpplen.








Tössebageriet i Stockholm, som i vintras blev rikskänt för sin omtalade semmelwrap, vill skapa rubriker även i höst. Inför höstens äppelsäsong har ägaren och konditorn Mattias Ljungberg, som för övrigt skapade fick uppdraget att skapa tårtan till prins Carl Philip och Sofias bröllop, tagit fram en äppelpaj bakad med öl. Pajen, som kallas "äpp-ale-paj", börjar serveras den 3 september. – Äppelpaj är ett av våra mest klassiska bakverk men jag tycker inte man ska vara rädd för att experimentera med olika smaksättningar! Ale och äpplen är en spännande kombination där humlen i ölet lyfter fram äppelsmaken på ett elegant sätt, säger Mattias Ljungberg i ett pressmeddelande.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.062