23948sdkhjf

Han blir ny Marabou-chef

Jonas Magnusson stiger snabbt i chokladgraderna hos Mondelez.
Så sent som i oktober blev han försäljningsdirektör för Mondelez Sverige. Nu blir Jonas Magnusson befordrad igen. Denna gång får han ett övergripande ansvar för chokladjättens verksamhet i Sverige, Finland och Danmark. Eller krönt till "Marabous nya chokladkung", som Mondelez själva beskriver utnämningen i ett pressmeddelande.

Läs också: O'boy — han tar över försäljningen av Marabou

Mondelez har varumärken som Marabou, Oreo och Oboy.

— Jag ser fram emot denna spännande utmaning. Mondelez är ett fantastiskt bolag med otroligt kompetenta människor och världsledande varumärken, att få fortsätta min karriär här känns fantastiskt roligt, säger Jonas Magnusson, i ett pressmeddelande.

Jonas Magnusson har arbetat på inom företaget sedan 2002, som då var Kraft Foods. På Mondelēz Sverige har han haft ett flertal positioner inom marknad och sälj, och innan han blev försäljningschef hade han rollen som nordisk marknadschef.

— Vi går in i en otroligt spännande tid där vi bland annat firar att Marabou fyller 100 år. Min vision är att varumärken som Marabou kommer fortsätta nå stora framgångar i minst 100 år till, säger Jonas Magnusson.

Jonas Magnusson, som kommer att vara stationerad på Mondelez kontor i Upplands Väsby, efterträder Mike Taylor.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078