23948sdkhjf
Logga in eller skapa för att spara artiklar
Få tillgång till allt innehåll på Food Supply
Ingen bindningstid eller kortinformation krävs
Gäller endast personlig prenumeration.

Kronfågel intar charken

Kycklingjätten först ut med "kycklingbacon".








Med en konkurrent till traditionell fläskköttsbacon vill Kronfågel ta plats även i charkdisken. Kycklingjätten blir först i Sverige med att lansera "kycklingbacon", en produkt som till formen påminner om kotlettbacon och som till största delen består av kycklinglårfilé. — Vi är spända, glada och stolta över att vara först med att introducera kycklingbacon i Sverige. Vår förhoppning är att både befintliga baconälskare och kycklingfrälsta ska få upp ögonen för vårt goda och smakrika bacon, säger Karolina Nygren, produktchef på Kronfågel, i ett pressmeddelande. Enligt Kronfågel får produkten "den rätta baconsmaken" genom att köttet genom att det varmröks över alspån hettas upp till över 70 grader.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.094