23948sdkhjf

Orkla startar take away

Livsmedelsjätten ska öppna köket och bjuda allmänheten på frukost.
I samband med att Orkla Foods den 7 mars flyttar sitt huvudkontor från Eslöv till Malmö kommer livsmedelsföretaget börja erbjuda besökare "frukost, lättare luncher, drycker, smakprover och fika".

Satsningen går under namnet "Vårt kök" och ska fungera som en mötesplats där den som är intresserad kan smaka på Orklas produkter och få en inblick i hur företaget fungerar.

— Som stort livsmedelsföretag är det här ett helt nytt sätt för oss att modernisera och på ett kreativt sätt servera våra produkter och ge inspiration. I Vårt Kök kommer besökarna kunna smaka på våra nyheter, ge sina åsikter och vara en del i skapandet av morgondagens produkter, säger Caroline Rittfeldt, ansvarig gastronom på Orkla Foods Sverige, i ett pressmeddelande.

Menyn, som sätts samman av företagets kockar, kommer att anpassas efter säsong och produktnyheter. "Vårt kök" blir också en slags take away-verksamhet då maten går att köpa med sig.

— Det är viktigt att vi, som ett av Sveriges största matföretag, lyssnar på och möter våra konsumenter för att förstå och tillgodose deras skiftande behov. Med Vårt Kök skapar vi en unik möjlighet att möta konsumenterna på ett naturligt sätt i en avslappnad miljö. I Vårt Kök kommer vi också att ha förutsättningar för att eventuellt kunna bjuda in till enklare tester av våra nya produkter. Jag ser verkligen fram emot mätta våra konsumenters magar och göra dem nyfikna på Orkla Foods Sverige och vår kulinariska bredd, säger Caroline Rittfeldt.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094