23948sdkhjf

De ska mätta Löfven och Kinberg Batra

Det blir Fazer Food Services som ska till att riksdagsledamöter och tjänstemän inte går hungriga när Sveriges Riksdag väljer ny leverantör.
Det blir Fazer Food Services som får i uppdrag att hålla Sveriges politiker mätta och belåtna. Från och med den 30 juni ansvarar nämligen Fazer för alla måltidstjänster på Sveriges Riksdag, allt från restauranger och kafé till take away och catering.

Gästerna innefattar politiker, anställda på Riksdagsförvaltningen samt externa besökare. I uppdraget ingår att sköta Riksdagsförvaltningens personalmatsal och representationsrestaurangen Strömmen. Fazer Food Services kommer även stå för cateringen till övriga fastigheter inom Riksdagsförvaltningen.

— Vi värdesätter den bredd vi har bland våra gäster ute i restaurangerna och den utmaning som det innebär att servera god och näringsrik mat i alla dess former och på olika platser i Sverige. Därför känns det spännande att nu kunna addera politiker och beslutsfattare till vår målgrupp genom att vi tar över restaurangtjänsterna i Sveriges Riksdag, säger Morgan Christoffersson, kommersiell direktör på Fazer Food Services Sverige, i ett pressmeddelande.

Avtalet gäller i tre år med möjlighet till ett års förlängning.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078