23948sdkhjf

Löfberg får kungamedalj

Rosteribasen prisas för insatser inom svenskt näringsliv.
Kaffeföretaget Löfbergs ordförande Kathrine Löfberg har tilldelats H.M. Konungens medalj för förtjänstfulla insatser inom svenskt näringsliv, som delas ut 16 juni. Kungens medalj delas ut till ledare inom svenskt näringsliv som driver företag som både är lönsamma och hållbara.

— Det känns givetvis fantastiskt kul och ärofyllt att få ta emot denna medalj, att vårt sätt att driva företag uppmärksammas på detta vis ser jag som ett bevis på att det vi gör inom Löfbergs ger positiva avtryck i samhället, vilket är precis vår målsättning, säger Kathrine Löfberg, i ett pressmeddelande.

Kathrine Löfberg är inte den första i familjen Löfberg att ta emot medaljen. Tidigare styrelseordföranden Anders Löfberg fick medalj 2011.

H.M. Konungens medalj instiftades runt 1814 och finns i flera storlekar. Den tilldelas svenska och utländska medborgare för särskilda förtjänster. Medaljen som Kathrine Löfberg får ta emot är 8:e storleken i Serafimerordens band för förtjänstfulla insatser inom svenskt näringsliv.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.328