23948sdkhjf

Dags för Willys att e-satsa

Öppnar nya butiker och utökar handels- och leveransnät för e-handeln.
Willys trycker hårt på billiga priser när de fortsätter att satsa allt mer på e-handel. I maj startade Willys e-handel i mindre skala, där utvalda områden kunde få mat levererad och upphämtning fanns i tre butiker i Stockholm och Kungsbacka.

Nu fortsätter de att utöka både leveransområden och upphämtningsbutiker, och trycker hårt på de stora prisskillnaderna mellan e-handlarna, efter att Testfakta och DN fann Willys nätkasse som Stockholms billigaste.

– Vi ser tydligt att intresset för att handla mat på nätet ökar. Många har hittills tyckt att det har varit på tok för dyrt att näthandla, men när det blir möjligt att handla till bättre priser är det också fler som väljer att hoppa på, säger Thomas Evertsson, vd för Willys, i ett pressmeddelande.

Willys själva menar att priserna gett dem "en rivstart" på nätet, vilket gör att två nya städer – Uppsala och Norrköping – får tillgång till kedjans e-handel. I Stockholm öppnas tre nya upphämtningsbutiker, och i Göteborg ska de börja leverera till en större del av staden.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.081