23948sdkhjf

Erfaren chef till Scandinavian Organics

Företaget värvar ny operations manager med omedelbart tillträde.
Richard O'Brien är ny operations manager för Scandinavian Organics och tillträder tjänsten direkt. Han har över 20 års erfarenhet inom livsmedelsproduktion och logistik, vilket ska stärka hela kedjan för företaget.

– Jag ska se till att flödet produceras och levereras, så att det fungerar hela vägen från de olika produktionsanläggningarna ut till kunden. Nu när vi lagt ut produktion bland olika aktörer i Sverige så kommer jag se till att vi producerar kvalitet och rätt mängd som är beställt, samt att transporten fungerar, säger Richard O'Brien till Food Supply.

Bland Richard O'Briens tidigare uppdrag syns flera företagsstarter.

– Jag har haft mina upp- och nedgångar i Sverige. Jag grundade Peigs Sandwich, som gick från noll till 140 miljoner på två år och sedan sålde till Fazer. Jag startade även ett distributionsföretag, Fresh Direct, som samordnade färskvaror till servicehandel som jag senare sålde till Menigo, säger Richard O'Brien.

Scandinavian Organics vd och grundare Nils Wetterlind kommenterar värvningen till vad han kallar en nyckelpost:

– Vår största utmaning när vi växer från en liten nisch leverantör till att finnas i snart 1000 mataffärer i Sverige är att ha en jämn och högkvalitativ produktion och en hög servicegrad. Här behöver vi lägga alla tillgängliga resurser. Genom denna rekrytering av Richard O’Brien till denna nyckelpost tryggar vi denna ytterst viktiga del av vår verksamhet, säger Nils Wetterlind.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078